Onze behandelingen

Al meer dan 25 jaar bieden we behandelingen op maat voor jong en oud. Als kinesist en osteopaat combineren we verschillende methodieken: manuele behandelingen, oefentherapie en preventietraining. Het doel? De beste resultaten op lange termijn.

Osteopathie

Osteopathie

Osteopathie gaat uit van een holistische mensvisie waarbij we geen klachten afzonderlijk behandelen, maar jouw lichaam in zijn totaliteit. Als osteopaat sporen we bewegingsverliezen in het hele lichaam op (gewrichten, spieren, organen en zenuwen). Daarna herstellen we ze om jou terug in balans te brengen.

Myofasciale therapie

Myofasciale therapie

Myofasciale therapie behandelt pijn veroorzaakt door het verkeerd functioneren of overbelasten van spieren. Hierdoor ontwikkelen zich pijnpunten (triggerpoints) met een specifieke lokalisatie en uitstralingsgebied. Via diverse manuele technieken, in combinatie met dry needling, richten we ons op de kern van deze pijnen en disfuncties.

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie

Revalideer je van een sportblessure? Of zoek je begeleiding voor een snelle en optimale terugkeer? We hebben een ruime ervaring in allerlei sporten.

Functionele oefentherapie

Functionele oefentherapie

Om fysieke klachten te voorkomen en verhelpen zorg je er best voor dat je lichaam zo sterk mogelijk is. Samen identificeren we de oorzaak van het probleem en stippelen we een behandelingsplan op maat uit. Zo kunnen we de zwakke schakels die verantwoordelijk zijn voor je klachten versterken.

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek om de lymfeklieren en -kanalen te stimuleren voor een betere afvoer en regulering van vocht. Het heeft niet alleen een positief effect op het behandelde lichaamsdeel maar op het hele lichaam.

Neurostructurele Therapie (NST)

Neurostructurele Therapie (NST)

Neurostructurele Integratie Therapie is een geavanceerde behandelmethode voor chronische aandoeningen. Met een korte, rollende beweging op specifieke plaatsen wordt het lichaam geprikkeld om te herstellen.

Loop- en houdingsanalyse

Loop- en houdingsanalyse

Met een loop- en houdingsanalyse krijg je inzicht in jouw gangpatroon, asymmetrieën in je lichaam, stabiliteit, mobiliteit en andere afwijkingen. Aan de hand van deze analyse werken we op maat een oefenprogramma uit.

Screening & preventie

Screening & preventie

Om sportblessures of terugkerende klachten te voorkomen raden we een uitgebreide screening aan. Hiermee analyseren we jouw functioneren van kop tot teen én koppelen hier een persoonlijk oefenschema aan dat klachten preventief aanpakt en jouw prestaties bevordert. We maken hier gebruik van moderne en geavanceerde technologie.

Personal training

Personal training

Graag fitter en/of slanker door het leven? Heb je hierbij persoonlijke begeleiding nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie

Na een operatie wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug de oude worden. Wij helpen je met het herwinnen van de mobiliteit en functionaliteit van je lichaam. In samenspraak met de dokters stellen we een behandelplan op en wordt de revalidatie op een objectieve manier bijgestuurd en opgevolgd.

Testimonials

Testimonials

2MOVE 2IMPROVE | Kinesist & Osteopaat | Logo negatief

Al meer dan 25 jaar biedt 2MOVE 2IMPROVE behandelingen op maat voor jong en oud. Als kinesist en osteopaat combineren we verschillende methodieken en zetten we samen een stap vooruit naar een pijnvrije en beweeglijke toekomst.